PRAVNI POUK

Vsa vsebina (slike, animacije, programske kode,...) na spletnih straneh www.ekomotiv.si, kakor tudi osnovna grafična zasnova ter podoba spletne strani www.ekomotiv.si je last podjetja Milan Jerič, s.p., oziroma zadevnih avtorjev. Reproduciranje, javno objavljanje, prodajanje, kakor tudi spreminjanje oziroma preoblikovanje te vsebine v komercialne namene, brez pisnega dovoljenja podjetja Milan Jerič, s.p. (in preko nje pisnega dovoljenja zadevnih avtorjev), je prepovedano.
Za komercialne namene se šteje vse, kar se ne navezuje na osebno uporabo, kot na primer objava logotipa, slogana, besedil, fotografij ali drugih elementov zadevnih spletnih strani v publikacijah, na plakatih, spletnih straneh in drugih medijih (elektronskih in tiskanih).

Podjetje Milan Jerič, s.p., se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko teh spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim, nepooblaščenim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za namen, za katerega so bili posredovani.

Ob obisku spletne strani www.ekomotiv.si se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Za morebitne napake na spletnih straneh www.ekomotiv.si, podjejte Milan Jerič, s.p. ne prevzema nobenih odgovornosti.

EKO MOTIV, vzgoja okrasnih rastlin

Lipovci 49/b
9231 Beltinci

Telefon: 02 542 11 20
GSM:      070 717 952

E-poštni naslov:  info@ekomotiv.si

Milan Jerič, s.p. © 2012 Vse pravice pridržane | Pravni pouk